010 303 67 40

Google AdWords uitbesteden voor MKB en ZZP

Binnen één dag bovenaan in Google, meer relevante bezoekers en potentiële klanten.

Wil je starten met Zoekmachine adverteren (SEA)? Dat kan met Google AdWords. Eén van de meest doeltreffende manieren van online adverteren.

Om het maximale resultaat uit AdWords te halen moeten advertentie campagnes continu gemonitord en bijgesteld worden. Dit kost veel tijd en vraagt om specialistische kennis omdat AdWords continu veranderd. Steeds uitgebreider en complexer wordt.

Starten met AdWords zonder ervaring of training kan een grote worsteling zijn. Als je niet weet hoe je effectieve advertentiecampagnes op moet zetten, Hoe de kwaliteitsscore werkt of hij je de Click-Through-Ratio (CTR) van je advertenties kunt verbeteren. AdWords zelf doen kan je een hoop geld kosten zonder dat je resultaat ziet. Wil je toch adverteren maar heb je onvoldoende kennis en ontbreekt het je aan tijd om dit te leren, dan is er een oplossing. AdWords uitbesteden.

Besteed Google AdWords uit aan een AdWords specialist!

Je krijgt een eigen AdWords specialist die het beheer en de optimalisatie van je AdWords campagnes volledig uit handen neemt. Je accountstructuur inricht, zoekwoordonderzoek doet, advertenties opzet en test en je resultaten meet voor een vast bedrag per maand.

Wat levert het uitbesteden me op?

Je bent verzekerd van een hoge positie in Google. Boven de ‘organische resultaten’. Dus optimaal vindbaar voor je potentiële klanten.

dat merk je aan…

 • Direct relevante bezoekers uit Google. Zodra je advertentie ‘live’ is ben je direct zichtbaar.
 • Nieuwe klanten via het internet. Zonder dat je er veel tijd in hoeft te steken voordat je zichtbaar bent in Google.
 • Een hoge Return on investment (ROI). Je weet precies wat een nieuwe klant je kost en of dit uit kan voor je.
 • Snelle transparante resultaten. Die je uit de uitgebreide rapportages van Adwords kunt aflezen.
 • Tijd. Die je overhoud om je te focussen op de zaken binnen je bedrijf of om dingen te doen die jij leuk vindt.
 • Rust in je hoofd. Je weet dat je AdWords campagnes gemonitord en geoptimaliseerd worden. Er lekt geen onnodig geld meer weg uit je bedrijf.

Is Google AdWords uitbesteden ook voor mij geschikt?

Google AdWords beheer uitbesteden is niet geschikt voor elke ondernemer. Durf je zaken uit handen te geven en ben je als ondernemer…

 • Gemotiveerd en geloof je dat ‘online’ voor jouw bedrijf belangrijk is
 • Zie je online marketing niet als kostenpost maar als investering
 • Wil jij je onderneming laten groeien

Dan gaat het uitbesteden van AdWords echt het verschil maken voor je bedrijf.

[call to action: Overtuigd? En klaar om je AdWords uit te besteden? Vraag nu een 100% vrijblijvende offerte aan! ]

Hoe ga je te werk?

Ik help je op een gestructureerde manier om te zorgen dat je online marketing een boost krijgt. Zodat jij weer tijd hebt om de dingen te doen in je bedrijf waar je goed in bent.

Het proces ziet er ongeveer zo uit:

 1. Intake: We starten met een online marketing strategie sessie. Waarin we je wensen en online doelen bespreken. We stellen samen online jaardoelen op.
 2. Advertentie Plan: Ik maak een online strategie en uitvoeringsplan. Ik knip je online jaardoelen op in specifieke doelen per kwartaal
 3. Advertenties live: Ik ga aan de slag om de opgestelde kwartaaldoelen te halen. Natuurlijk houd ik je tussentijd volledig op de hoogte
 4. Bijsturen en optimaliseren: Bijstuursessie aan het eind van het kwartaal. Zitten we nog op koers? Moeten we ergens bijsturen voor het volgende kwartaal?

En dan herhalen we stap 3 en 4 weer. Totdat de opgestelde doelen behaald zijn. Klinkt logisch toch?

Hebben we dan alleen aan het eind van het kwartaal contact? Nee hoor tussentijds ben ik natuurlijk ook gewoon jouw online marketing hulplijn. Heb je vragen of wil je sparren dan kan dat gewoon.

Wat kost het?

Je AdWords campagnes uitbesteden kan al vanaf €485,- per maand. [Onderscheid in advertentiebudget en beheer budget] Wat de exacte kosten van het uitbesteden van AdWords zijn, kan ik pas zeggen als ik weet waar je behoefte aan hebt.

Vraag daarom nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Geef daarin aan wat je nodig hebt. Ik bereken dan een transparante prijs op maat.