010 303 67 40

website review

Haal meer uit je website voor meer potentiële klanten en voor Google

Je hebt een website maar deze doet niet wat jij verwacht. Je bent niet goed vindbaar in Google.

Frustrerend! Want Jij wil hoog in Google staan. Net als je concurrenten. Nu loop je bezoekers, potentiele klanten en omzet mis. Je hebt geen idee hoe je dit zelf kunt oplossen.

ik kan je hiermee helpen. Met een website review

Al Overtuigd? Wil jij ook meer omzet uit je site halen? Vraag direct je persoonlijke website review aan.

Wat is dat een website review?

Een apk-keuring voor je website. Met een website review check ik jouw website handmatig op meer dan 150 punten zodat je inzicht krijgt in:

  • De issues die ervoor zorgen dat je online niet (goed) vindbaar bent op voor jouw belangrijke zoekwoorden in Google.
  • Hoe je je de laadtijd van je website verbetert.
  • Of je website goed werkt op tablets en smartphones.
  • Of je website nu ‘broken’ links heeft, en hoe je deze kunt repareren.
  • Een overzicht van obstakels op je website. Die ervoor zorgen dat bezoekers geen bestelling doen, niet inschrijven voor een training of aanmelden voor jouw nieuwsbrief.

Wat levert een website review jou op?

  • Meer bezoekers via Google.
  • Bezoekers die actie ondernemen op je website. Ze melden zich aan voor je nieuwsbrief, schrijven zich in op je trainingen en bestellen je producten en/of diensten.
  • Je hebt geen stress en gedoe meer van je website. Je hebt alle fouten en obstakels in beeld waar potentiele klanten nu afhaken.
  • Een actieplan voor een winstgevende website die voor jou werkt. Ook op dagen dat jij vrij bent, in de avonduren en in het weekend.

Wat krijg je?

Een rapport met prioriteiten en aanbevelingen om je website te optimaliseren. Zo weet jij precies welke punten je moet oppakken voor ‘quick wins’ en welke aanbevelingen je eventueel later kunt doorvoeren. Ook geef ik duidelijke tips en leg ik uit hoe je prioriteiten en aanbevelingen kunt aanpakken. Je kunt dus direct aan de slag.

Benieuwd hoe een website review rapport eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld.

Wat kost een website review?

Je investering is éénmalig €795,- (exclusief btw). Zodra ik jouw betaling ontvangen heb stuur ik je een vragenlijst en plannen we direct een intake. Zo kunnen we gelijk starten.

Ik heb elke maand ruimte voor een beperkt aantal website reviews.

Maar bestel jij vandaag jouw website review dan garandeer ik dat je binnen drie weken mijn uitgebreide rapport ontvangt. Je weet dus zeker dat je binnen een maand kunt bouwen aan een website die je meer bezoekers, potentiële klanten en verkopen gaat opleveren.

Overtuigd? Wil jij ook meer omzet uit je site halen? Vraag nu je persoonlijke website review aan.

Testimonials

“Mark heeft mij heel goed geholpen met het SEO-proof maken van mijn website. Na een gedetailleerde analyse is de website, in wat mij betreft zelfs meerdere opzichten, geoptimaliseerd. Mark heeft verstand van zaken en is een prettige gesprekspartner.”

Loes Keuper | Ja-ZOO jouw zaken op orde

Veelgestelde vragen over een website review

Ik zie op internet ook veel gratis SEO audits. Waarom kost deze website review €795?

Dit is geen online SEO audit die met één druk op knop automatisch gegenereerd wordt door een tool. Mijn website review is volledig op maat en van toepassing op jouw situatie. Ik controleer jouw website handmatig op meer dan 150 punten. Daarnaast leg ik alles in jouw rapport duidelijk uit met specifieke voorbeelden die van gaan over jouw situatie.

Zit ik na de website review ergens aan vast?

Nee hoor. De website review kost € 795,-. Dit is een éénmalige investering. Daarna ben jij volledig vrij om zelf, of met je eigen webbouwer aan de slag te gaan om mijn aanbevelingen door te voeren. Lukt dit niet of loop je vast dan kun je altijd besluiten om een online marketing strippenkaart af te nemen. Aan de hand van de uitkomst van jouw website review bepalen we dan hoeveel uren jij nodig hebt.