010 303 67 40
Upward Online Blog Header Oranje
Mark Spermon

Bij deze loodgieter, lekt de kraan ook

Geplaatst op |

Herken je dit? Een lekkende kraan. Eerst valt het niet op. Er valt af en toe een druppel in de gootsteen. Maar als je niks doet wordt het erger. De kraan gaat steeds harder lekken…

Drup… Drup… Drup…

Ineens gaat het opvallen. Wat een irritant geluid. Het trekt elke keer je aandacht. Het gaat je steeds meer irriteren. Ik moet wat bekennen… Ik heb ook last van een lekkende kraan. Figuurlijk gezien dan. Misschien ken je de uitdrukking wel: “Bij de loodgieter thuis lekt de kraan”. Het komt er op neer dat een specialist het voor zijn klanten allemaal prima voor elkaar heeft, maar het bij zichzelf allemaal minder geregeld heeft. Dat is bij mij ook het geval.

Tijd om de kraan te repareren

In gesprekken met klanten – over hun online marketingstrategie, hoe ze zoekmachineoptimalisatie kunnen gebruiken en welke sociale media kanalen ze het best kunnen gebruiken – begon mijn kraan steeds meer te druppen als klanten over mijn website begonnen. Mijn website sluit niet meer aan bij mijn visie op online marketing en wat ik wil uitstralen. Tijd om deze kraan te repareren dus.
Oké Mark, waarom deel je dit? Eerlijk? Ik heb een stok achter de deur nodig. Anders trap ik weer in die valkuil waar ik in gestapt ben. Dan zijn er andere zaken ‘belangrijker’ dan mijn eigen website.

Dus bij deze: mijn vernieuwde website is 1 september live! Zo, daar zit ik nu aan vast en ik heb een mooi project deze zomermaanden.

De komende tijd ga ik aan de slag met een opgefrist design, het optimaliseren van de snelheid van mijn website, het verbeteren van mijn sitestructuur en het schrijven van nieuwe paginateksten die goed zijn voor SEO en gebruikerservaring van bezoekers. Kortom, genoeg te doen en dat wil ik graag met jullie delen. Daarom schrijf ik de komende tijd een aantal blogs waarin ik laat zien welke verbeteringen ik doorvoer aan mijn website en hoe ik dit heb aangepakt. Twee vliegen in een klap dus. Een nieuwe website en een aantal mooie praktijkcases die je kunt gebruiken bij het verbeteren van jouw website.