010 303 67 40

Over Mark Spermon: Freelance SEO specialist

Gokje? Jij bent op zoek naar een SEO specialist en wil weten of wij een klik hebben?

Ik ben Mark Spermon de persoon achter Upward Online. Ik help je website hoger scoren in Google, zodat je meer bezoekers krijgt. Meer gaat verkopen en je omzet stijgt.

Dat doe ik down to earth en 100% transparant. Dus zonder rare trucs en loze beloftes op nummer 1 posities. Want dat kan niemand garanderen.

Voelt dat goed? Neem dan gerust contact op.

Wat mij drijft?

Mensen doelgericht helpen. Want voor mij draait het internet niet om bits & bytes, maar om mensen die een doel willen bereiken.
Waarde creëren voor jouw bedrijf en vóór je klanten. Altijd met focus op de mens. Dat is voor mij succes.

Hoe kan ik je helpen?

Waar kan Uwpard Online Marketing je mee helpen?Natuurlijk om hoog in Google te komen. Dat kan op verschillende manieren:

“Met SEO advies op maat. Help internetstrategieën op te stellen. Analyseer websites op verbetering van het marketing concept. En verbeter de

posities van websites in zoekmachines. Altijd onderscheidend en met een sterke focus op de doelgroep en op de te behalen doelen.”

Vind je online marketing en SEO maar ingewikkeld gedoe? Besteed het aan mij uit. Zo heb je zelf tijd over om je te focussen op zaken binnen je bedrijf waar je goed in bent. Of dingen te doen die jij leuk vindt.

Heb je tijd en zin om zelf SEO te leren? dan begeleid ik je met mijn online training of een fysieke cursus. Wat jij het prettigst vind.

Wat anderen over mij zeggen

“Mark heeft mij heel goed geholpen met het SEO-proof maken van mijn website. Na een gedetailleerde analyse hebben we de website, in wat mij betreft zelfs meerdere opzichten, geoptimaliseerd. Mark heeft verstand van zaken en is een prettige gesprekspartner.”

Loes Keuper | Ja-Zoo Jouw zaken op orde!

“Mark denkt helder, spreekt nuchter over SEO, weet goed wat hij vindt en schrijft nooit onzin. Alleen een tikkeltje te bescheiden, misschien.”

Kitty Kilian | De blogacademie

Bergschenhoek, waar?

Ik werk vanuit Bergschenhoek. Een dorp vlakbij Rotterdam. Is het een beetje helder dan kun je de skyline van Rotterdam zien. Ik woon er ook. Samen met mijn vriendin, dochtertje van bijna 2 en onze goudvis.

In mijn vrije tijd lees ik thrillers, zit ik elke thuiswedstijd op de tribune bij een voetbalclub uit Rotterdam. Naast al het online markting geweld houd ik me ook nog bezig met hoe mensen online leren. Dit doe ik onder andere door het geven van trainingen hoe mensen zelf e-learning kunnen maken via de E-learning academie.

Kennis maken met Mark

Denk je dat we een klik hebben? Wil je weten wat ik voor jou kan doen om je website hoog te ranken in Google? Neem dan contact op via mail of bel gewoon even op (010-303 67 40).

interessante blogposts:
Waarom je SEO niet moet aanpakken alsof je gaat liften (en hoe het dan wel moet)
Hoe ben je lokaal beter vindbaar in Google? (En waarom reviews een grote rol kunnen spelen)
Hoe lang duurt het voordat ik SEO resultaten ga zien?
Hoger in Google komen met dit onmisbare ingrediënt + 7 praktische tips