010 303 67 40

SEO uitbesteden voor MKB en ZZP

SEO uitbesteden: Jij doet waar je goed in bent, ik help je website aan hoge posities in Google

Je hebt een website. Maar je bent niet tevreden. Je website presteert niet zoals je had verwacht. Hij is slecht vindbaar in Google, krijgt weinig bezoekers en levert geen aanvragen op.

Je weet dat je niet meer zonder zoekmachine optimalisatie kan. In Nederland start 93% van de mensen met zoeken in Google. Ook jouw doelgroep. Als zij zoeken en je staat niet op de 1e pagina van Google dan is elke keer dat je niet zichtbaar bent een gemiste kans op een verkoop of een aanvraag.

Wil jij ook meer relevante bezoekers uit Google op je website? En meer verkopen? Maar heb je weinig kennis van zoekmachine optimalisatie, of wil jij je liever focussen op de zaken binnen je bedrijf waar je echt het verschil kunt maken?

Besteed je SEO dan uit!

Besteed jij je zoekmachine optimalisatie uit dan krijg je een persoonlijke seo-specialist tot je beschikking. Die op basis van je doelgroep en vooraf gestelde doelen aan de slag gaat en zorgt dat je website hoog in Google komt, meer bezoekers trekt en meer aanvragen en bestellingen oplevert.

Je website gaat voor je werken. Zo hou je tijd over om je te focussen op zaken binnen je bedrijf waar je goed in bent of om dingen te doen die jij leuk vindt.

Overtuigd? En klaar om je SEO uit te besteden? Vraag nu een 100% vrijblijvende offerte aan.

Wat levert uitbesteden me op?

Rust in je hoofd. Omdat je weet dat een ervaren SEO specialist een stevig fundament legt voor online succes.

Dat zie je terug in:

 • Stijgende bezoekersaantallen. Door hogere posities op relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf.
 • Meer relevante bezoekers. Meer bezoekers uit jouw doelgroep die belangstelling hebben voor je product of dienst.
 • Meer aanvragen en verkopen. Zonder dat je er veel tijd en moeite in hoeft te steken
 • Het lange termijn effect. Topposities in Google leveren een continue stroom van bezoekers. Nu en in de toekomst zonder dat je dan extra voor moet betalen.
 • Een grote voorsprong. Op je concurrenten die niet investeren in zoekmachine optimalisatie.

Voor wie is het geschikt?

Niet elke ondernemer is klaar om SEO uit te besteden.

Maar durf je zaken uit handen te geven en ben je als ondernemer:

 • Overtuigd dat een betere online vindbaarheid je bedrijf verder helpt.
 • Zie je zoekmachine optimalisatie niet als kostenpost maar juist als investering.
 • Niet op zoek naar korte termijn effect maar geloof je in een lange termijn strategie.

Dan gaat het uitbesteden van je zoekmachine optimalisatie echt het verschil maken voor je bedrijf.

[call to action: Overtuigd? En klaar om zoekmachine optimalisatie uit te besteden? Vraag nu een 100% vrijblijvende offerte aan! ]

Hoe ga je te werk als ik mijn SEO aan je uitbesteed?

Mijn werkwijze? Iedere klant is uniek. Elk project is anders. Daarom hanteer ik geen starre projectaanpak. Maar kijk ik per project wat nodig is om jouw doelen te behalen.

En dat proces ziet er in de praktijk vaak zo uit:

 1. Intake: We beginnen met een intake. We bespreken je je wensen en online doelen. Kijken naar je website. Wat zijn de doelen? Een product verkopen? Leads genereren? Informatie verstrekken? Op basis hiervan stellen we samen SEO jaardoelen op.
 2. Analyse: Ik analyseer je website op zoek naar ‘quick wins’, op welke zoekwoorden je al scoort en je online concurrenten.
 3. Plannen: Op basis van de analyse maak ik een strategie en plan van aanpak. Ik knip de SEO jaardoelen op in specifieke doelen per kwartaal.
 4. Uitvoering: Ik ga aan de slag om de opgestelde kwartaaldoelen te halen. Natuurlijk houd ik je tussentijds volledig op de hoogte.
 5. Bijsturen: Aan het eind van elk kwartaal hebben we een bijstuursessie. Zitten we nog op koers? Moeten we ergens bijsturen voor het volgende kwartaal?

Omdat SEO een continu proces is herhalen we stap 4 en 5. Totdat de opgestelde doelen behaald zijn. Klinkt logisch toch?

Of we alleen aan het eind van het kwartaal contact hebben? Natuurlijk niet. Tussendoor ben ik natuurlijk ook gewoon beschikbaar voor al je SEO vragen.

Wat zeggen andere klanten?

“Mark heeft mij heel goed geholpen met het SEO-proof maken van mijn website. Na een gedetailleerde analyse heeft hij de website, in wat mij betreft zelfs meerdere opzichten, geoptimaliseerd. Mark heeft verstand van zaken en is een prettige gesprekspartner.”

Loes Keuper | Ja-Zoo – Jouw Zaken Op Orde

wat kost SEO uitbesteden?

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden kan al vanaf €485,- per maand. Wat de exacte kosten zijn kan ik pas zeggen als ik weet waar je behoefte aan hebt.

Vraag daarom nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Geef daarin aan wat je nodig hebt. Ik bereken een transparante prijs op maat voor je.